Nabeschouwing Milan - Pescara (1-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Milan het zondag 30 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Pescara (1-0)

Het Serie A duel tussen Milan en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 49e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Bonaventura. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Milan - Pescara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Brugman Pescara
41' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Abate Milan
48' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Mitriță Pescara
49' Doelpunt Milan Doelpunt G. Bonaventura Milan
56' Wissel Pescara Wissel B. Cristante voor A. Aquilani Pescara
62' Wissel Milan Wissel M. Pašalić voor M. Niang Milan
68' Wissel Milan Wissel J. Kucka voor J. Sosa Milan
74' Wissel Pescara Wissel C. Biraghi voor A. Coda Pescara
77' Wissel Pescara Wissel R. Manaj voor A. Mitriță Pescara
84' Wissel Milan Wissel Luiz Adriano voor C. Bacca Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Pescara
Opstellingen Milan - Pescara
De opstellingen van Milan en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Massimo Oddo
Voorbeschouwing Milan - Pescara

Milan en Pescara treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Pescara in de Serie A vond plaats op 8 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.