Nabeschouwing Milan - Sassuolo (4-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Milan het zondag 2 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Sassuolo (4-3)

Het Serie A duel tussen Milan en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 4-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Bonaventura. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Sassuolo dat via M. Politano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marco Guida. F. Acerbi dacht na 54 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Sassuolo via L. Pellegrini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Milan via C. Bacca de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marco Guida. In de 73e minuut scoorde M. Locatelli namens Milan. Scheidsrechter Marco Guida besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 77e minuut leek G. Paletta te scoren voor Milan, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Marco Guida.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Guida niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

LIVE Milan - Sassuolo 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Milan Doelpunt G. Bonaventura met assist van M. De Sciglio Milan
10' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Politano Sassuolo
23' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor C. Adjapong Sassuolo
46' Wissel Milan Wissel M. Niang voor Luiz Adriano Milan
51' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Montolivo Milan
54' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Acerbi met assist van L. Pellegrini Sassuolo
56' Doelpunt Sassuolo Doelpunt L. Pellegrini met assist van G. Defrel Sassuolo
60' Wissel Milan Wissel M. Locatelli voor R. Montolivo Milan
68' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Antei Sassuolo
68' Wissel Sassuolo Wissel D. Biondini voor L. Mazzitelli Sassuolo
69' Penalty Milan Penalty C. Bacca Milan
73' Doelpunt Milan Doelpunt M. Locatelli Milan
75' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Pellegrini Sassuolo
77' Doelpunt Milan Doelpunt G. Paletta met assist van M. Niang Milan
78' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor C. Adjapong Sassuolo
82' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor L. Pellegrini Sassuolo
83' Wissel Milan Wissel A. Poli voor C. Bacca Milan
91' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Politano Sassuolo
93' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Biondini Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Sassuolo
Opstellingen Milan - Sassuolo
De opstellingen van Milan en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Milan - Sassuolo

Milan en Sassuolo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 6 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Milan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.