Nabeschouwing Milan - Torino (3-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 21 augustus 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Milan het zondag 21 augustus 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Torino (3-2)

Het Serie A duel tussen Milan en Torino is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 3-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Bacca. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Torino dat via A. Belotti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. C. Bacca dacht na 50 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Milan via C. Bacca, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Torino via D. Baselli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. Na 94 minuten kon G. Paletta van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Milan het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Damato voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

LIVE Milan - Torino 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Martínez Torino
28' Wissel Torino Wissel L. Boyé voor A. Ljajić Torino
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. Rossettini Torino
38' Doelpunt Milan Doelpunt C. Bacca met assist van I. Abate Milan
45' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Paletta Milan
48' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van C. Molinaro Torino
50' Doelpunt Milan Doelpunt C. Bacca met assist van M. Niang Milan
58' Wissel Torino Wissel M. López voor G. Vives Torino
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Obi Torino
62' Penalty Milan Penalty C. Bacca Milan
69' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor J. Obi Torino
73' Wissel Milan Wissel A. Bertolacci voor G. Bonaventura Milan
78' Wissel Milan Wissel A. Poli voor A. Bertolacci Milan
87' Wissel Milan Wissel Luiz Adriano voor C. Bacca Milan
91' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli met assist van L. De Silvestri Torino
94' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor G. Paletta Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Torino
Opstellingen Milan - Torino
De opstellingen van Milan en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torino zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Torino

Milan en Torino treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Torino in de Serie A vond plaats op 27 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Torino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.