Nabeschouwing Napoli - Chievo (2-0) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 24 september 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Napoli het zaterdag 24 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Chievo (2-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 2-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 24e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gabbiadini. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Napoli dat via M. Hamšík dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marco Di Bello.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Di Bello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Napoli - Chievo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Gobbi Chievo
14' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
24' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Gabbiadini met assist van José Callejón Napoli
39' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamšík met assist van L. Insigne Napoli
43' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Albiol Napoli
44' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
54' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Dainelli Chievo
58' Wissel Chievo Wissel A. Floro Flores voor R. Meggiorini Chievo
63' Wissel Chievo Wissel J. de Guzmán voor V. Birsa Chievo
63' Wissel Chievo Wissel M. Izco voor F. Cacciatore Chievo
64' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor M. Gabbiadini Napoli
69' Wissel Napoli Wissel Allan voor Jorginho Napoli
76' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Castro Chievo
81' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor L. Insigne Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Chievo
Opstellingen Napoli - Chievo
De opstellingen van Napoli en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Chievo

Napoli en Chievo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Chievo in de Serie A vond plaats op 5 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.