Nabeschouwing Napoli - Crotone (3-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Napoli het zondag 12 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Crotone (3-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Insigne. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Napoli dat via D. Mertens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. L. Insigne dacht na 70 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurizio Mariani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Napoli - Crotone 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rog Napoli
32' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli
42' Gele kaart Crotone Gele kaart voor B. Martella Crotone
54' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Crisetig Crotone
55' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor M. Rog Napoli
62' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor L. Pavoletti Napoli
66' Penalty Napoli Penalty D. Mertens Napoli
70' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van Jorginho Napoli
71' Wissel Crotone Wissel A. Barberis voor L. Crisetig Crotone
72' Wissel Napoli Wissel E. Giaccherini voor L. Insigne Napoli
79' Wissel Crotone Wissel B. Acosty voor M. Trotta Crotone
87' Gele kaart Crotone Gele kaart voor G. Ferrari Crotone
87' Wissel Crotone Wissel G. Cuomo voor N. Dussenne Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Crotone
Opstellingen Napoli - Crotone
De opstellingen van Napoli en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Davide Nicola
Voorbeschouwing Napoli - Crotone

Napoli en Crotone treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Crotone in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Crotone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.