Nabeschouwing Napoli - Juventus (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 april 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Napoli het zondag 2 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Juventus (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Napoli en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 7e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Khedira. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Napoli dat via M. Hamšík dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Orsato.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Napoli - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Juventus Doelpunt S. Khedira met assist van M. Pjanić Juventus
37' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
60' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamšík met assist van D. Mertens Napoli
61' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor M. Lemina Juventus
69' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor Allan Napoli
76' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor M. Hamšík Napoli
79' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor I. Strinić Napoli
80' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor C. Marchisio Juventus
87' Wissel Juventus Wissel T. Rincón voor M. Pjanić Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Juventus
Opstellingen Napoli - Juventus
De opstellingen van Napoli en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Juventus

Napoli en Juventus treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Juventus in de Serie A vond plaats op 29 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 9 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Napoli. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.