Nabeschouwing Napoli - Palermo (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 29 januari 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Napoli het zondag 29 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Palermo (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Napoli en Palermo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 6e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Nestorovski. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Napoli dat via D. Mertens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico. In de 89e minuut moest Palermo verder met een man minder nadat E. Goldaniga een rode kaart had gekregen. Het lukte Napoli in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies scheidsrechter Celi Domenico voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Napoli - Palermo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Palermo Doelpunt I. Nestorovski met assist van A. Rispoli Palermo
23' Gele kaart Palermo Gele kaart voor R. Quaison Palermo
32' Gele kaart Palermo Gele kaart voor Bruno Henrique Palermo
54' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor Allan Napoli
60' Wissel Palermo Wissel H. Aleesami voor A. Trajkovski Palermo
63' Wissel Napoli Wissel L. Pavoletti voor Jorginho Napoli
65' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Jajalo Palermo
66' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van P. Zieliński Napoli
88' Wissel Palermo Wissel M. Morganella voor R. Quaison Palermo
89' Rode kaart Palermo Rode kaart voor E. Goldaniga Palermo
92' Wissel Palermo Wissel T. Šunjić voor I. Nestorovski Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Palermo
Opstellingen Napoli - Palermo
De opstellingen van Napoli en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Palermo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Luis Diego López Breijo
Voorbeschouwing Napoli - Palermo

Napoli en Palermo treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Palermo in de Serie A vond plaats op 10 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Palermo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.