Nabeschouwing Napoli - Udinese (3-0) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Napoli het zaterdag 15 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Udinese (3-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 3-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mertens. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Napoli dat via Allan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Davide Massa. José Callejón dacht na 72 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Davide Massa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Napoli - Udinese 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Agyemang-Badu Udinese
47' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van Jorginho Napoli
51' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor R. de Paul Udinese
63' Doelpunt Napoli Doelpunt Allan Napoli
70' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor C. Théréau Udinese
71' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor Allan Napoli
72' Doelpunt Napoli Doelpunt José Callejón Napoli
78' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
78' Wissel Udinese Wissel Lucas Evangelista voor J. Jankto Udinese
79' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor M. Hamšík Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Udinese
Opstellingen Napoli - Udinese
De opstellingen van Napoli en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Udinese

Napoli en Udinese treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Udinese in de Serie A vond plaats op 19 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.