Nabeschouwing Palermo - Crotone (1-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 5 februari 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Palermo het zondag 5 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Crotone (1-0)

Het Serie A duel tussen Palermo en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 27e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Nestorovski. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut kreeg L. Crisetig van Crotone voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Crotone de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Rocchi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Palermo - Crotone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Palermo Gele kaart voor T. Cionek Palermo
27' Doelpunt Palermo Doelpunt I. Nestorovski met assist van Carlos Embalo Palermo
57' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Rispoli Palermo
61' Wissel Crotone Wissel A. Kotnik voor M. Trotta Crotone
62' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Crisetig Crotone
69' Tweede gele kaart Crotone Tweede gele kaart voor L. Crisetig Crotone
70' Wissel Crotone Wissel L. Capezzi voor A. Nalini Crotone
71' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Barberis Crotone
74' Wissel Palermo Wissel S. Silva voor A. Trajkovski Palermo
76' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Stoian Crotone
84' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor A. Stoian Crotone
88' Wissel Palermo Wissel T. Šunjić voor S. Anđelković Palermo
92' Wissel Palermo Wissel N. Balogh voor I. Nestorovski Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Crotone
Opstellingen Palermo - Crotone
De opstellingen van Palermo en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Palermo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Palermo - Crotone

Palermo en Crotone treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Crotone in de Serie A vond plaats op 18 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.