Nabeschouwing Palermo - Juventus (0-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 24 september 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Palermo het zaterdag 24 september 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Juventus (0-1)

Het Serie A duel tussen Palermo en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 49e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Goldaniga. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Valeri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Palermo - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
6' Gele kaart Palermo Gele kaart voor E. Goldaniga Palermo
9' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Mandžukić Juventus
20' Gele kaart Palermo Gele kaart voor G. González Palermo
27' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Dani Alves Juventus
31' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor D. Rugani Juventus
35' Gele kaart Palermo Gele kaart voor H. Aleesami Palermo
49' Eigen doelpunt Juventus Eigen doelpunt E. Goldaniga Juventus
60' Wissel Palermo Wissel I. Nestorovski voor N. Balogh Palermo
68' Wissel Palermo Wissel Bruno Henrique voor M. Jajalo Palermo
68' Wissel Juventus Wissel K. Asamoah voor M. Pjanić Juventus
81' Wissel Palermo Wissel O. Hiljemark voor I. Chochev Palermo
85' Wissel Juventus Wissel G. Chiellini voor Dani Alves Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Juventus
Opstellingen Palermo - Juventus
De opstellingen van Palermo en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Palermo gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Palermo - Juventus

Palermo en Juventus treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Juventus in de Serie A vond plaats op 17 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 12 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Palermo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.