Nabeschouwing Palermo - Milan (1-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Palermo het zondag 6 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen Palermo en Milan is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 1-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Suso. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Palermo dat via I. Nestorovski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni. G. Lapadula dacht na 82 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Palermo - Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Milan Doelpunt Suso Milan
26' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. De Sciglio Milan
57' Wissel Palermo Wissel A. Diamanti voor R. Sallai Palermo
57' Wissel Palermo Wissel S. Lo Faso voor Carlos Embalo Palermo
63' Wissel Milan Wissel M. Fernández voor M. Pašalić Milan
64' Gele kaart Palermo Gele kaart voor T. Cionek Palermo
71' Doelpunt Palermo Doelpunt I. Nestorovski met assist van A. Diamanti Palermo
72' Wissel Milan Wissel A. Poli voor J. Kucka Milan
79' Wissel Milan Wissel G. Lapadula voor C. Bacca Milan
82' Doelpunt Milan Doelpunt G. Lapadula met assist van Suso Milan
85' Wissel Palermo Wissel R. Quaison voor O. Hiljemark Palermo
89' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Diamanti Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Milan
Opstellingen Palermo - Milan
De opstellingen van Palermo en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Palermo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Palermo - Milan

Palermo en Milan treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Milan in de Serie A vond plaats op 3 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 11 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Palermo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.