Nabeschouwing Palermo - Napoli (0-3) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 10 september 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Palermo het zaterdag 10 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Napoli (0-3)

Het Serie A duel tussen Palermo en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hamšík. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Napoli dat via José Callejón dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Davide Massa. José Callejón dacht na 65 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Davide Massa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Palermo - Napoli 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Palermo Wissel I. Nestorovski voor Carlos Embalo Palermo
47' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamšík met assist van F. Ghoulam Napoli
51' Doelpunt Napoli Doelpunt José Callejón met assist van L. Insigne Napoli
57' Wissel Palermo Wissel Bruno Henrique voor M. Jajalo Palermo
65' Doelpunt Napoli Doelpunt José Callejón met assist van P. Zieliński Napoli
67' Wissel Napoli Wissel M. Gabbiadini voor A. Milik Napoli
70' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor José Callejón Napoli
73' Wissel Napoli Wissel Allan voor P. Zieliński Napoli
84' Wissel Palermo Wissel A. Bentivegna voor R. Sallai Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Napoli
Opstellingen Palermo - Napoli
De opstellingen van Palermo en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Palermo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Palermo - Napoli

Palermo en Napoli treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Napoli in de Serie A vond plaats op 13 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 9 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Palermo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.