Nabeschouwing Palermo - Pescara (1-1) || Serie A 2016/2017

Donderdag 22 december 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Palermo het donderdag 22 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Pescara (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Palermo en Pescara geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 33e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Quaison. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het Pescara dat via C. Biraghi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Davide Massa.

Kort daarna blies scheidsrechter Davide Massa voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Palermo - Pescara 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Pescara Gele kaart voor S. Pettinari Pescara
33' Doelpunt Palermo Doelpunt R. Quaison met assist van A. Diamanti Palermo
35' Gele kaart Pescara Gele kaart voor H. Campagnaro Pescara
39' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Jajalo Palermo
42' Gele kaart Palermo Gele kaart voor I. Nestorovski Palermo
61' Wissel Palermo Wissel Bruno Henrique voor A. Diamanti Palermo
67' Wissel Pescara Wissel G. Brugman voor A. Bruno Pescara
70' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Biraghi Pescara
76' Gele kaart Palermo Gele kaart voor Bruno Henrique Palermo
76' Wissel Pescara Wissel B. Cristante voor H. Campagnaro Pescara
78' Wissel Palermo Wissel I. Chochev voor M. Jajalo Palermo
78' Wissel Pescara Wissel D. Župarić voor N. Gyömbér Pescara
83' Wissel Palermo Wissel A. Trajkovski voor R. Quaison Palermo
84' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Caprari Pescara
87' Gele kaart Pescara Gele kaart voor Ahmed Benali Pescara
88' Gele kaart Palermo Gele kaart voor G. González Palermo
93' Penalty Pescara Penalty C. Biraghi Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Pescara
Opstellingen Palermo - Pescara
De opstellingen van Palermo en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Palermo gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Pescara zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Palermo - Pescara

Palermo en Pescara treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Pescara in de Serie A vond plaats op 10 februari 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Pescara favoriet. 1 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Palermo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.