Nabeschouwing Palermo - Roma (0-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Palermo het zondag 12 maart 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Roma (0-3)

Het Serie A duel tussen Palermo en Roma is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 0-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van S. El Shaarawy. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Roma dat via E. Džeko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi. Bruno Peres dacht na 91 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Rocchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE Palermo - Roma 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Roma Gele kaart voor Bruno Peres Roma
18' Gele kaart Palermo Gele kaart voor Bruno Henrique Palermo
22' Doelpunt Roma Doelpunt S. El Shaarawy met assist van C. Grenier Roma
46' Wissel Palermo Wissel A. Diamanti voor Carlos Embalo Palermo
54' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Paredes Roma
60' Gele kaart Roma Gele kaart voor C. Grenier Roma
64' Wissel Roma Wissel E. Džeko voor C. Grenier Roma
67' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Gazzi Palermo
72' Wissel Roma Wissel K. Strootman voor S. El Shaarawy Roma
74' Wissel Palermo Wissel S. Lo Faso voor Bruno Henrique Palermo
76' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van R. Nainggolan Roma
81' Wissel Roma Wissel D. De Rossi voor Mohamed Salah Roma
91' Doelpunt Roma Doelpunt Bruno Peres met assist van K. Strootman Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Roma
Opstellingen Palermo - Roma
De opstellingen van Palermo en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Palermo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Luis Diego López Breijo
Voorbeschouwing Palermo - Roma

Palermo en Roma treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Roma in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 12 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Palermo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.