Nabeschouwing Palermo - Torino (1-4) || Serie A 2016/2017

Maandag 17 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Palermo het maandag 17 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Torino (1-4)

Het Serie A duel tussen Palermo en Torino is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-4 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Chochev. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Torino dat via A. Ljajić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri. A. Ljajić dacht na 40 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Torino via M. Benassi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist Torino via D. Baselli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Fabbri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

LIVE Palermo - Torino 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Palermo Doelpunt I. Chochev met assist van A. Diamanti Palermo
15' Wissel Palermo Wissel O. Hiljemark voor A. Bentivegna Palermo
25' Doelpunt Torino Doelpunt A. Ljajić met assist van Iago Falqué Torino
33' Gele kaart Palermo Gele kaart voor R. Vitiello Palermo
37' Gele kaart Palermo Gele kaart voor I. Chochev Palermo
40' Doelpunt Torino Doelpunt A. Ljajić met assist van D. Zappacosta Torino
41' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Ljajić Torino
46' Doelpunt Torino Doelpunt M. Benassi met assist van D. Baselli Torino
46' Wissel Palermo Wissel R. Quaison voor O. Hiljemark Palermo
50' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli met assist van Iago Falqué Torino
55' Wissel Torino Wissel L. Boyé voor A. Ljajić Torino
57' Gele kaart Palermo Gele kaart voor G. González Palermo
66' Wissel Torino Wissel J. Obi voor D. Baselli Torino
69' Gele kaart Palermo Gele kaart voor S. Anđelković Palermo
76' Wissel Palermo Wissel T. Cionek voor R. Vitiello Palermo
80' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. Boyé Torino
84' Wissel Torino Wissel S. Lukić voor M. Valdifiori Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Torino
Opstellingen Palermo - Torino
De opstellingen van Palermo en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Palermo gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Torino zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Palermo - Torino

Palermo en Torino treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Torino in de Serie A vond plaats op 14 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 4 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Palermo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.