Nabeschouwing Pescara - Bologna (0-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 15:00 uur



In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zondag 18 december 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Bologna (0-3)

Het Serie A duel tussen Pescara en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Masina. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut moest V. Verre van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gianluca Rocchi een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Pescara verder met een speler minder. B. Džemaili dacht na 41 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Bologna via L. Krejčí, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Rocchi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pescara - Bologna
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
18
Schoten op doel
1
8
Passes
318
685
Overtredingen
13
16
Buitenspel
5
3
Corners
1
7
LIVE Pescara - Bologna 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Masina met assist van F. Viviani Bologna
16' Rode kaart Pescara Rode kaart voor V. Verre Pescara
22' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Á. Nagy Bologna
36' Wissel Pescara Wissel F. Zampano voor R. Manaj Pescara
36' Wissel Bologna Wissel E. Krafth voor D. Maietta Bologna
41' Doelpunt Bologna Doelpunt B. Džemaili met assist van D. Gastaldello Bologna
46' Wissel Pescara Wissel B. Cristante voor G. Brugman Pescara
57' Penalty Bologna Penalty L. Krejčí Bologna
65' Wissel Pescara Wissel S. Pettinari voor Ahmed Benali Pescara
68' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
72' Wissel Bologna Wissel G. Donsah voor B. Džemaili Bologna
83' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Biraghi Pescara
84' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor L. Krejčí Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Bologna
Opstellingen Pescara - Bologna
De opstellingen van Pescara en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Bologna

Pescara en Bologna treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Bologna in de Serie A vond plaats op 3 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Bologna favoriet. 1 keer wist de ploeg van Pescara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pescara. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Pescara 0
Winst Bologna 1
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
Pescara - Bologna Opstelling Pescara Opstelling Bologna Live Pescara - Bologna Live Pescara - Bologna kijken Pescara - Bologna kijken Live Pescara - Bologna stream Pescara - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Pescara - Bologna Uitslag Pescara - Bologna Statistieken Pescara - Bologna Serie A 2016/2017 Pescara - Bologna wedden Pescara - Bologna gokken Pescara - Bologna Unibet