Nabeschouwing Pescara - Chievo (0-2) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 1 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zaterdag 1 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Chievo (0-2)

Het Serie A duel tussen Pescara en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 0-2 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Meggiorini. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Chievo dat via R. Inglese dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Manganiello.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Manganiello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Pescara - Chievo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Frey Chievo
46' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Spolli Chievo
56' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Brugman Pescara
63' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor A. Floro Flores Chievo
68' Wissel Pescara Wissel A. Mitriță voor R. Manaj Pescara
74' Wissel Pescara Wissel B. Cristante voor Ahmed Benali Pescara
76' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Meggiorini met assist van V. Birsa Chievo
79' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Dainelli Chievo
81' Wissel Chievo Wissel N. Rigoni voor V. Birsa Chievo
84' Wissel Pescara Wissel R. Murić voor G. Brugman Pescara
85' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van L. Castro Chievo
91' Wissel Chievo Wissel V. Parigini voor R. Inglese Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Chievo
Opstellingen Pescara - Chievo
De opstellingen van Pescara en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Chievo

Pescara en Chievo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Chievo in de Serie A vond plaats op 17 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Chievo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Pescara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pescara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.