Nabeschouwing Pescara - Empoli (0-4) || Serie A 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zondag 6 november 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Empoli (0-4)

Het Serie A duel tussen Pescara en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 0-4 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Empoli op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Maccarone. Helaas voor Empoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Empoli dat via M. Pucciarelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Orsato. M. Maccarone dacht na 44 minuten te scoren voor Empoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Empoli via R. Saponara, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniele Orsato voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

LIVE Pescara - Empoli 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Maccarone met assist van M. Pucciarelli Empoli
16' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Krunić Empoli
23' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Pucciarelli met assist van M. Maccarone Empoli
32' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Caprari Pescara
44' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Maccarone met assist van R. Saponara Empoli
46' Wissel Pescara Wissel C. Biraghi voor A. Aquilani Pescara
57' Wissel Pescara Wissel S. Pepe voor Ahmed Benali Pescara
67' Wissel Empoli Wissel A. Gilardino voor M. Maccarone Empoli
68' Gele kaart Pescara Gele kaart voor M. Fornasier Pescara
71' Wissel Pescara Wissel S. Pettinari voor R. Manaj Pescara
81' Wissel Empoli Wissel G. Marilungo voor M. Pucciarelli Empoli
85' Wissel Empoli Wissel Matheus Pereira voor R. Krunić Empoli
89' Doelpunt Empoli Doelpunt R. Saponara met assist van F. Veseli Empoli
92' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. El Hadji Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Empoli
Opstellingen Pescara - Empoli
De opstellingen van Pescara en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Empoli

Pescara en Empoli treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pescara en Empoli elkaar treffen in de Serie A.