Nabeschouwing Pescara - Genoa (5-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 19 februari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zondag 19 februari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Genoa (5-0)

Het Serie A duel tussen Pescara en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Eugenio Abbattista geëindigd in een 5-0 overwinning voor Pescara. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Pescara op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Orbán. Helaas voor Pescara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Pescara dat via G. Caprari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Eugenio Abbattista. Ahmed Benali dacht na 31 minuten te scoren voor Pescara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Pescara via G. Caprari, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Pescara via A. Cerri de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Eugenio Abbattista.

Kort daarna blies scheidsrechter Eugenio Abbattista voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

LIVE Pescara - Genoa 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Eigen doelpunt Pescara Eigen doelpunt L. Orbán Pescara
9' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
11' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Biraghi Pescara
19' Doelpunt Pescara Doelpunt G. Caprari met assist van C. Biraghi Pescara
30' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor O. Hiljemark Genoa
31' Doelpunt Pescara Doelpunt Ahmed Benali met assist van L. Memushaj Pescara
46' Wissel Genoa Wissel M. Pinilla voor D. Lazović Genoa
49' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Caprari Pescara
61' Wissel Genoa Wissel Edenilson voor G. Simeone Genoa
72' Wissel Pescara Wissel S. Muntari voor V. Verre Pescara
75' Wissel Pescara Wissel S. Pepe voor Ahmed Benali Pescara
81' Doelpunt Pescara Doelpunt G. Caprari met assist van L. Memushaj Pescara
82' Wissel Pescara Wissel C. Bovo voor A. Coda Pescara
87' Doelpunt Pescara Doelpunt A. Cerri met assist van F. Zampano Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Genoa
Opstellingen Pescara - Genoa
De opstellingen van Pescara en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Genoa

Pescara en Genoa treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eugenio Abbattista en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Genoa in de Serie A vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Pescara als Genoa wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.