Nabeschouwing Pescara - Inter Milan (1-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zondag 11 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Inter Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen Pescara en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 1-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht Pescara op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Bahebeck. Helaas voor Pescara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Inter dat via M. Icardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. M. Icardi dacht na 91 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Damato voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Pescara - Inter Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Pescara Gele kaart voor N. Gyömbér Pescara
22' Gele kaart Inter Gele kaart voor João Mário Inter
57' Wissel Pescara Wissel J. Bahebeck voor Ahmed Benali Pescara
63' Doelpunt Pescara Doelpunt J. Bahebeck met assist van F. Zampano Pescara
68' Wissel Pescara Wissel A. Aquilani voor V. Verre Pescara
75' Wissel Inter Wissel R. Palacio voor G. Medel Inter
75' Wissel Inter Wissel S. Jovetić voor I. Perišić Inter
75' Wissel Inter Wissel E. Martins voor A. Candreva Inter
77' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van É. Banega Inter
81' Wissel Pescara Wissel S. Pepe voor G. Caprari Pescara
91' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Inter Milan
Opstellingen Pescara - Inter Milan
De opstellingen van Pescara en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Inter Milan

Pescara en Inter Milan treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 12 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 2 keer wist de ploeg van Pescara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pescara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.