Nabeschouwing Pescara - Napoli (2-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 21 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zondag 21 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Napoli (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Pescara en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 8e minuut dacht Pescara op voorsprong te komen via een doelpunt van Ahmed Benali. Helaas voor Pescara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Pescara dat via G. Caprari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Piero Giacomelli. D. Mertens dacht na 60 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Napoli via D. Mertens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Piero Giacomelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Pescara - Napoli 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Pescara Doelpunt Ahmed Benali met assist van V. Verre Pescara
29' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Albiol Napoli
35' Doelpunt Pescara Doelpunt G. Caprari met assist van F. Zampano Pescara
47' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Brugman Pescara
52' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Bizzarri Pescara
53' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor L. Insigne Napoli
53' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor M. Gabbiadini Napoli
60' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van M. Valdifiori Napoli
63' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens Napoli
64' Wissel Pescara Wissel R. Manaj voor L. Memushaj Pescara
71' Wissel Pescara Wissel D. Župarić voor A. Coda Pescara
71' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor M. Hamšík Napoli
74' Gele kaart Pescara Gele kaart voor N. Gyömbér Pescara
86' Wissel Pescara Wissel A. Crescenzi voor G. Brugman Pescara
92' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Mertens Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Napoli
Opstellingen Pescara - Napoli
De opstellingen van Pescara en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Napoli

Pescara en Napoli treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Napoli in de Serie A vond plaats op 27 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 2 keer wist de ploeg van Pescara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pescara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.