Nabeschouwing Pescara - Palermo (2-0) || Serie A 2016/2017

Maandag 22 mei 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het maandag 22 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Palermo (2-0)

Het Serie A duel tussen Pescara en Palermo is onder leiding van scheidsrechter Luca J. Pairetto geëindigd in een 2-0 overwinning voor Pescara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Pescara op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Murić. Helaas voor Pescara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Pescara dat via A. Mitriță dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca J. Pairetto.

Kort daarna blies scheidsrechter Luca J. Pairetto voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Pescara - Palermo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Pescara Doelpunt R. Murić met assist van G. Caprari Pescara
43' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Biraghi Pescara
46' Wissel Pescara Wissel A. Mitriță voor R. Murić Pescara
60' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Brugman Pescara
64' Wissel Palermo Wissel S. Lo Faso voor Bruno Henrique Palermo
75' Wissel Palermo Wissel A. Trajkovski voor A. Rispoli Palermo
76' Wissel Pescara Wissel A. Gilardino voor A. Cerri Pescara
81' Wissel Palermo Wissel R. Sallai voor A. Diamanti Palermo
86' Wissel Pescara Wissel H. Campagnaro voor C. Biraghi Pescara
87' Doelpunt Pescara Doelpunt A. Mitriță met assist van G. Brugman Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Palermo
Opstellingen Pescara - Palermo
De opstellingen van Pescara en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Palermo zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Palermo

Pescara en Palermo treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca J. Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Palermo in de Serie A vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Pescara favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Palermo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.