Nabeschouwing Pescara - Sampdoria (1-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 15 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zaterdag 15 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Pescara en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 12e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Campagnaro. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Pescara dat via H. Campagnaro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico. In de 45e minuut kreeg A. Coda van Pescara voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Pescara de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Celi Domenico niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Pescara - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Sampdoria Eigen doelpunt H. Campagnaro Sampdoria
23' Doelpunt Pescara Doelpunt H. Campagnaro met assist van A. Aquilani Pescara
29' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Coda Pescara
39' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Aquilani Pescara
45' Tweede gele kaart Pescara Tweede gele kaart voor A. Coda Pescara
46' Wissel Pescara Wissel M. Fornasier voor Ahmed Benali Pescara
54' Wissel Pescara Wissel D. Župarić voor D. Vitturini Pescara
54' Wissel Sampdoria Wissel Bruno Fernandes voor R. Álvarez Sampdoria
67' Wissel Pescara Wissel S. Pepe voor J. Bahebeck Pescara
69' Wissel Sampdoria Wissel L. Muriel voor F. Quagliarella Sampdoria
76' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Viviano Sampdoria
84' Wissel Sampdoria Wissel D. Praet voor É. Barreto Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Sampdoria
Opstellingen Pescara - Sampdoria
De opstellingen van Pescara en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Sampdoria

Pescara en Sampdoria treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 27 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 2 keer wist de ploeg van Pescara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pescara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.