Nabeschouwing Pescara - Torino (0-0) || Serie A 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het woensdag 21 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Torino (0-0)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Pescara en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Acquah van Torino. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 45e minuut het veld moest verlaten. In de 78e minuut moest G. Vives van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luca Banti een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Torino verder met een speler minder. Het was Pescara dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca Banti niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Pescara - Torino 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Acquah Torino
41' Gele kaart Pescara Gele kaart voor M. Fornasier Pescara
45' Tweede gele kaart Torino Tweede gele kaart voor A. Acquah Torino
46' Wissel Torino Wissel M. Benassi voor M. Aramu Torino
52' Wissel Pescara Wissel F. Zampano voor M. Fornasier Pescara
53' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Martínez Torino
56' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Biraghi Pescara
57' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Caprari Pescara
63' Wissel Pescara Wissel R. Manaj voor B. Cristante Pescara
66' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor L. Boyé Torino
73' Wissel Torino Wissel J. Obi voor D. Baselli Torino
77' Wissel Pescara Wissel A. Mitriță voor Ahmed Benali Pescara
78' Rode kaart Torino Rode kaart voor G. Vives Torino
93' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Hart Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Torino
Opstellingen Pescara - Torino
De opstellingen van Pescara en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Torino zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Torino

Pescara en Torino treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Torino in de Serie A vond plaats op 20 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 2 keer wist de ploeg van Pescara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pescara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.