Nabeschouwing Pescara - Udinese (1-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Pescara het zondag 12 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Udinese (1-3)

Het Serie A duel tussen Pescara en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Celi Domenico geëindigd in een 1-3 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Zapata. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Udinese dat via J. Jankto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico. C. Théréau dacht na 55 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Pescara via S. Muntari, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Celi Domenico niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Pescara - Udinese 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Pescara Wissel M. Fornasier voor G. Stendardo Pescara
20' Doelpunt Udinese Doelpunt D. Zapata met assist van J. Jankto Udinese
35' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Hallfreðsson Udinese
39' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Bruno Pescara
43' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Danilo Udinese
46' Wissel Pescara Wissel S. Muntari voor V. Verre Pescara
51' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Jankto met assist van E. Hallfreðsson Udinese
52' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Bovo Pescara
55' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau met assist van J. Jankto Udinese
64' Wissel Pescara Wissel G. Kastanos voor A. Mitriță Pescara
70' Wissel Udinese Wissel S. Kums voor E. Hallfreðsson Udinese
73' Wissel Udinese Wissel Gabriel Silva voor C. Théréau Udinese
79' Wissel Udinese Wissel S. Scuffet voor O. Karnezis Udinese
83' Doelpunt Pescara Doelpunt S. Muntari Pescara
85' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Gabriel Silva Udinese
94' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. de Paul Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Udinese
Opstellingen Pescara - Udinese
De opstellingen van Pescara en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pescara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Pescara - Udinese

Pescara en Udinese treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Udinese in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 3 keer wist de ploeg van Pescara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Pescara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.