Nabeschouwing Roma - Genoa (3-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 mei 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Roma het zondag 28 mei 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Genoa (3-2)

Het Serie A duel tussen Roma en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 3-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Pellegri. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Roma dat via E. Džeko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento. D. De Rossi dacht na 74 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Genoa via D. Lazović, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Roma via D. Perotti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento.

Kort daarna blies scheidsrechter Paolo Tagliavento voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

LIVE Roma - Genoa 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Genoa Doelpunt P. Pellegri met assist van D. Lazović Genoa
10' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko Roma
18' Wissel Roma Wissel Mário Rui voor Emerson Roma
50' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor R. Palladino Genoa
54' Wissel Roma Wissel F. Totti voor Mohamed Salah Roma
56' Wissel Genoa Wissel D. Cataldi voor O. Hiljemark Genoa
69' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor S. El Shaarawy Roma
69' Wissel Genoa Wissel O. Ntcham voor P. Pellegri Genoa
74' Doelpunt Roma Doelpunt D. De Rossi met assist van E. Džeko Roma
79' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Lazović met assist van D. Laxalt Genoa
90' Doelpunt Roma Doelpunt D. Perotti met assist van E. Džeko Roma
95' Gele kaart Roma Gele kaart voor E. Džeko Roma
92' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Perotti Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Genoa
Opstellingen Roma - Genoa
De opstellingen van Roma en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Genoa

Roma en Genoa treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Genoa in de Serie A vond plaats op 8 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.