Nabeschouwing Roma - Pescara (3-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 27 november 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Roma het zondag 27 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Pescara (3-2)

Het Serie A duel tussen Roma en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 3-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Džeko. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Roma dat via E. Džeko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Massimiliano Irrati. L. Memushaj dacht na 60 minuten te scoren voor Pescara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Roma via D. Perotti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Pescara via G. Caprari de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Massimiliano Irrati.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Massimiliano Irrati niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Roma - Pescara 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Pescara Wissel G. Caprari voor J. Bahebeck Pescara
7' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van D. Perotti Roma
10' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van D. Perotti Roma
31' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Biraghi Pescara
32' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Rüdiger Roma
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Nainggolan Roma
46' Wissel Pescara Wissel V. Verre voor D. Vitturini Pescara
60' Doelpunt Pescara Doelpunt L. Memushaj met assist van F. Zampano Pescara
62' Gele kaart Roma Gele kaart voor Emerson Roma
64' Wissel Roma Wissel D. De Rossi voor R. Nainggolan Roma
67' Gele kaart Pescara Gele kaart voor D. Župarić Pescara
71' Penalty Roma Penalty D. Perotti Roma
72' Wissel Roma Wissel F. Totti voor Gerson Roma
74' Doelpunt Pescara Doelpunt G. Caprari Pescara
78' Wissel Pescara Wissel B. Cristante voor Ahmed Benali Pescara
82' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Caprari Pescara
92' Wissel Roma Wissel T. Vermaelen voor Mohamed Salah Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Pescara
Opstellingen Roma - Pescara
De opstellingen van Roma en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pescara zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Massimo Oddo
Voorbeschouwing Roma - Pescara

Roma en Pescara treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Pescara in de Serie A vond plaats op 21 april 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.