Nabeschouwing Sampdoria - Bologna (3-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 12 februari 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sampdoria het zondag 12 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Bologna (3-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Džemaili. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Sampdoria dat via L. Muriel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri. P. Schick dacht na 83 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Sampdoria via I. Mbaye, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Michael Fabbri voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Sampdoria - Bologna 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Maietta Bologna
13' Wissel Bologna Wissel I. Mbaye voor D. Maietta Bologna
18' Doelpunt Bologna Doelpunt B. Džemaili met assist van S. Verdi Bologna
45' Gele kaart Bologna Gele kaart voor I. Mbaye Bologna
46' Wissel Bologna Wissel S. Umar voor M. Destro Bologna
46' Wissel Sampdoria Wissel Dodô voor V. Regini Sampdoria
46' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor K. Linetty Sampdoria
59' Wissel Sampdoria Wissel P. Schick voor Bruno Fernandes Sampdoria
62' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor P. Schick Sampdoria
72' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Torreira Sampdoria
81' Gele kaart Bologna Gele kaart voor V. Torosidis Bologna
82' Penalty Sampdoria Penalty L. Muriel Sampdoria
83' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Schick met assist van F. Đuričić Sampdoria
85' Wissel Bologna Wissel F. Di Francesco voor S. Verdi Bologna
88' Eigen doelpunt Sampdoria Eigen doelpunt I. Mbaye Sampdoria
93' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Džemaili Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Bologna
Opstellingen Sampdoria - Bologna
De opstellingen van Sampdoria en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Bologna

Sampdoria en Bologna treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Bologna in de Serie A vond plaats op 21 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.