Nabeschouwing Sampdoria - Chievo (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sampdoria het zondag 14 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Chievo (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Sampdoria en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 11e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Quagliarella. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Chievo dat via R. Inglese dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Sampdoria - Chievo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella Sampdoria
23' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor V. Regini Sampdoria
25' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Pellissier Chievo
29' Wissel Sampdoria Wissel L. Muriel voor F. Quagliarella Sampdoria
46' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van F. Depaoli Chievo
58' Wissel Sampdoria Wissel D. Praet voor K. Linetty Sampdoria
70' Wissel Chievo Wissel S. Gakpé voor S. Pellissier Chievo
75' Wissel Chievo Wissel N. Frey voor A. Gamberini Chievo
79' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
80' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor Bruno Fernandes Sampdoria
85' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor F. Đuričić Sampdoria
93' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Castro Chievo
90' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Chievo
Opstellingen Sampdoria - Chievo
De opstellingen van Sampdoria en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Chievo

Sampdoria en Chievo treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Chievo in de Serie A vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.