Nabeschouwing Sampdoria - Juventus (0-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sampdoria het zondag 19 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Juventus (0-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 7e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Cuadrado. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Tagliavento niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Sampdoria - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Juventus Doelpunt J. Cuadrado met assist van K. Asamoah Juventus
28' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor P. Dybala Juventus
53' Wissel Sampdoria Wissel P. Schick voor Bruno Fernandes Sampdoria
63' Wissel Sampdoria Wissel D. Praet voor L. Torreira Sampdoria
73' Wissel Juventus Wissel M. Lemina voor J. Cuadrado Juventus
75' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor P. Schick Sampdoria
83' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor V. Regini Sampdoria
83' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Dani Alves Juventus
85' Wissel Juventus Wissel S. Lichtsteiner voor G. Higuaín Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Juventus
Opstellingen Sampdoria - Juventus
De opstellingen van Sampdoria en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Juventus

Sampdoria en Juventus treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Juventus in de Serie A vond plaats op 26 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sampdoria. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.