Nabeschouwing Sampdoria - Palermo (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sampdoria het zondag 2 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Palermo (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Sampdoria en Palermo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 60e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Nestorovski. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 95e minuut was het Sampdoria dat via Bruno Fernandes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. In de 92e minuut kreeg A. Gazzi van Palermo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Palermo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Maurizio Mariani voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Sampdoria - Palermo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Álvarez Sampdoria
28' Gele kaart Palermo Gele kaart voor O. Hiljemark Palermo
46' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Gazzi Palermo
52' Gele kaart Palermo Gele kaart voor G. González Palermo
56' Wissel Palermo Wissel I. Chochev voor O. Hiljemark Palermo
60' Doelpunt Palermo Doelpunt I. Nestorovski met assist van H. Aleesami Palermo
60' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Viviano Sampdoria
60' Gele kaart Palermo Gele kaart voor I. Nestorovski Palermo
61' Wissel Sampdoria Wissel P. Schick voor F. Quagliarella Sampdoria
64' Wissel Sampdoria Wissel Bruno Fernandes voor K. Linetty Sampdoria
70' Wissel Palermo Wissel M. Jajalo voor Bruno Henrique Palermo
75' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Diamanti Palermo
81' Wissel Sampdoria Wissel D. Praet voor R. Álvarez Sampdoria
82' Gele kaart Palermo Gele kaart voor J. Posavec Palermo
89' Wissel Palermo Wissel O. Bouy voor A. Diamanti Palermo
95' Doelpunt Sampdoria Doelpunt Bruno Fernandes Sampdoria
92' Tweede gele kaart Palermo Tweede gele kaart voor A. Gazzi Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Palermo
Opstellingen Sampdoria - Palermo
De opstellingen van Sampdoria en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Palermo zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Palermo

Sampdoria en Palermo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Palermo in de Serie A vond plaats op 1 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Palermo. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Palermo favoriet. 8 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sampdoria. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.