Nabeschouwing Sampdoria - Roma (3-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 29 januari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sampdoria het zondag 29 januari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Roma (3-2)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Roma is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Bruno Peres. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Sampdoria dat via D. Praet dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni. E. Džeko dacht na 66 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Sampdoria via P. Schick, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Sampdoria via L. Muriel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Sampdoria - Roma 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Roma Doelpunt Bruno Peres Roma
21' Doelpunt Sampdoria Doelpunt D. Praet met assist van L. Muriel Sampdoria
29' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Torreira Sampdoria
51' Gele kaart Roma Gele kaart voor T. Vermaelen Roma
60' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor C. Puggioni Sampdoria
62' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor D. Praet Sampdoria
66' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van Emerson Roma
69' Wissel Sampdoria Wissel P. Schick voor Bruno Fernandes Sampdoria
71' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Schick met assist van L. Muriel Sampdoria
72' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Rüdiger Roma
73' Doelpunt Sampdoria Doelpunt L. Muriel Sampdoria
78' Wissel Roma Wissel F. Totti voor D. De Rossi Roma
78' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor Bruno Peres Roma
84' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor L. Muriel Sampdoria
87' Wissel Roma Wissel L. Paredes voor T. Vermaelen Roma
91' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Totti Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Roma
Opstellingen Sampdoria - Roma
De opstellingen van Sampdoria en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Roma

Sampdoria en Roma treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Roma in de Serie A vond plaats op 11 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sampdoria. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.