Nabeschouwing Sassuolo - Atalanta (0-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zondag 6 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Atalanta (0-3)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 0-3 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gómez. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Atalanta dat via M. Caldara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca. A. Conti dacht na 43 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Sassuolo - Atalanta 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Biondini Sassuolo
19' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez Atalanta
24' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Caldara met assist van R. Gagliardini Atalanta
31' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor Pol Lirola Sassuolo
43' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Conti Atalanta
45' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Gazzola Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor A. Matri Sassuolo
58' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Gagliardini Atalanta
61' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Conti Atalanta
70' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel L. Mazzitelli voor L. Pellegrini Sassuolo
78' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Ricci Sassuolo
86' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor A. Gómez Atalanta
89' Wissel Atalanta Wissel C. Raimondi voor A. Conti Atalanta
91' Wissel Atalanta Wissel G. Migliaccio voor R. Gagliardini Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Atalanta
Opstellingen Sassuolo - Atalanta
De opstellingen van Sassuolo en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Sassuolo - Atalanta

Sassuolo en Atalanta treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Atalanta in de Serie A vond plaats op 30 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.