Nabeschouwing Sassuolo - Crotone (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 16 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zondag 16 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Crotone (2-1)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Falcinelli. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Sassuolo dat via S. Sensi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Davide Massa. P. Iemmello dacht na 86 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Davide Massa voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Sassuolo - Crotone 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Falcinelli met assist van A. Rosi Crotone
33' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Crisetig Crotone
46' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor F. Ricci Sassuolo
67' Wissel Sassuolo Wissel S. Sensi voor D. Biondini Sassuolo
69' Wissel Crotone Wissel M. Rohdén voor A. Tonev Crotone
74' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor G. Defrel Sassuolo
74' Wissel Crotone Wissel N. Dussenne voor Claiton Crotone
77' Wissel Crotone Wissel D. Mesbah voor B. Martella Crotone
83' Doelpunt Sassuolo Doelpunt S. Sensi Sassuolo
85' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Capezzi Crotone
86' Doelpunt Sassuolo Doelpunt P. Iemmello met assist van L. Pellegrini Sassuolo
87' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor P. Iemmello Sassuolo
91' Gele kaart Crotone Gele kaart voor R. Palladino Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Crotone
Opstellingen Sassuolo - Crotone
De opstellingen van Sassuolo en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Sassuolo - Crotone

Sassuolo en Crotone treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Crotone elkaar treffen in de Serie A.