Nabeschouwing Sassuolo - Fiorentina (2-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zondag 7 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Fiorentina (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Sassuolo en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 37e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Chiesa. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut kreeg G. Rodríguez van Fiorentina voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fiorentina de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Politano dacht na 74 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Sassuolo via P. Iemmello, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Fiorentina via F. Bernardeschi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Claudio Gavillucci.

Kort daarna blies scheidsrechter Claudio Gavillucci voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Sassuolo - Fiorentina 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Fiorentina Wissel F. Bernardeschi voor M. Badelj Fiorentina
25' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Ragusa Sassuolo
28' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
32' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor C. Adjapong Sassuolo
32' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
37' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa met assist van Borja Valero Fiorentina
39' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Chiesa Fiorentina
46' Wissel Sassuolo Wissel M. Politano voor A. Ragusa Sassuolo
48' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Vecino Fiorentina
62' Wissel Fiorentina Wissel Cristian Tello voor F. Chiesa Fiorentina
71' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor A. Matri Sassuolo
72' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
74' Penalty Sassuolo Penalty M. Politano Sassuolo
77' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor S. Cristóforo Fiorentina
79' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor A. Aquilani Sassuolo
82' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
85' Doelpunt Sassuolo Doelpunt P. Iemmello met assist van M. Politano Sassuolo
94' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Bernardeschi met assist van M. Vecino Fiorentina
94' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Ricci Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Fiorentina
Opstellingen Sassuolo - Fiorentina
De opstellingen van Sassuolo en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Sassuolo - Fiorentina

Sassuolo en Fiorentina treffen elkaar in de 35e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 12 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sassuolo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.