Nabeschouwing Sassuolo - Genoa (2-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zondag 18 september 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Genoa (2-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 58e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Politano. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Sassuolo dat via G. Defrel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Claudio Gavillucci. In de 86e minuut kreeg Miguel Veloso van Genoa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Genoa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Claudio Gavillucci voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Sassuolo - Genoa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor A. Ragusa Sassuolo
57' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Pavoletti Genoa
58' Penalty Sassuolo Penalty M. Politano Sassuolo
59' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor L. Rigoni Genoa
64' Wissel Sassuolo Wissel D. Biondini voor L. Pellegrini Sassuolo
66' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Defrel met assist van F. Peluso Sassuolo
71' Wissel Genoa Wissel G. Simeone voor D. Lazović Genoa
74' Wissel Genoa Wissel L. Ocampos voor S. Gakpé Genoa
76' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Orbán Genoa
81' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor G. Defrel Sassuolo
86' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
86' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Genoa
Opstellingen Sassuolo - Genoa
De opstellingen van Sassuolo en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Genoa

Sassuolo en Genoa treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Genoa in de Serie A vond plaats op 9 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sassuolo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.