Nabeschouwing Sassuolo - Lazio (1-2) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zaterdag 1 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Lazio (1-2)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 26e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Berardi. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Lazio dat via C. Immobile dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Piero Giacomelli. A. Consigli dacht na 83 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Piero Giacomelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Sassuolo - Lazio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulić Lazio
26' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo
26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor T. Strakosha Lazio
32' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Pellegrini Sassuolo
33' Gele kaart Lazio Gele kaart voor W. Hoedt Lazio
42' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van Felipe Anderson Lazio
58' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor W. Hoedt Lazio
58' Wissel Lazio Wissel B. Keita voor S. Lulić Lazio
64' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor S. Missiroli Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor G. Defrel Sassuolo
79' Wissel Lazio Wissel C. Lombardi voor Felipe Anderson Lazio
83' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt A. Consigli Lazio
84' Wissel Sassuolo Wissel A. Ragusa voor M. Politano Sassuolo
89' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Pol Lirola Sassuolo
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor B. Keita Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Lazio
Opstellingen Sassuolo - Lazio
De opstellingen van Sassuolo en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Sassuolo - Lazio

Sassuolo en Lazio treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Lazio in de Serie A vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sassuolo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.