Nabeschouwing Sassuolo - Napoli (2-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zondag 23 april 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Napoli (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Sassuolo en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 52e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mertens. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Sassuolo dat via D. Berardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. L. Mazzitelli dacht na 80 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Napoli via A. Milik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Damato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Sassuolo - Napoli 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor G. Defrel Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel L. Mazzitelli voor L. Pellegrini Sassuolo
52' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van José Callejón Napoli
59' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi Sassuolo
64' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Mazzitelli Sassuolo
70' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor Allan Napoli
77' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
79' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor D. Berardi Sassuolo
80' Doelpunt Sassuolo Doelpunt L. Mazzitelli met assist van A. Ragusa Sassuolo
80' Gele kaart Napoli Gele kaart voor I. Strinić Napoli
81' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor Jorginho Napoli
84' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van Albiol Napoli
85' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor I. Strinić Napoli
88' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Napoli
Opstellingen Sassuolo - Napoli
De opstellingen van Sassuolo en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Sassuolo - Napoli

Sassuolo en Napoli treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Napoli in de Serie A vond plaats op 28 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sassuolo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.