Nabeschouwing Sassuolo - Pescara (0-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zondag 28 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Pescara (0-3)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 0-3 overwinning voor Pescara.

In de 38e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Defrel. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Sassuolo dat via D. Berardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento. R. Manaj dacht na 81 minuten te scoren voor Pescara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Tagliavento niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Sassuolo - Pescara 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Acerbi Sassuolo
36' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Brugman Pescara
38' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Defrel met assist van A. Duncan Sassuolo
65' Wissel Sassuolo Wissel A. Ragusa voor M. Politano Sassuolo
65' Wissel Pescara Wissel J. Bahebeck voor Ahmed Benali Pescara
67' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi Sassuolo
69' Gele kaart Pescara Gele kaart voor H. Campagnaro Pescara
74' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor G. Defrel Sassuolo
74' Wissel Pescara Wissel R. Manaj voor L. Memushaj Pescara
74' Wissel Pescara Wissel I. Mitriță voor G. Brugman Pescara
81' Doelpunt Pescara Doelpunt R. Manaj met assist van I. Mitriță Pescara
84' Wissel Sassuolo Wissel L. Antei voor D. Berardi Sassuolo
93' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Biondini Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Pescara
Opstellingen Sassuolo - Pescara
De opstellingen van Sassuolo en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Pescara

Sassuolo en Pescara treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Pescara elkaar treffen in de Serie A.