Nabeschouwing Sassuolo - Roma (1-3) || Serie A 2016/2017

Woensdag 26 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het woensdag 26 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Roma (1-3)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Roma is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 1-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Cannavaro. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Roma dat via E. Džeko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. E. Džeko dacht na 76 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Roma via R. Nainggolan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Damato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Sassuolo - Roma 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sassuolo Doelpunt P. Cannavaro met assist van M. Politano Sassuolo
30' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Mazzitelli Sassuolo
57' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van Mohamed Salah Roma
63' Wissel Sassuolo Wissel D. Biondini voor A. Matri Sassuolo
69' Wissel Roma Wissel L. Paredes voor K. Strootman Roma
72' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Pellegrini Sassuolo
73' Wissel Sassuolo Wissel Pol Lirola voor M. Gazzola Sassuolo
75' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Pol Lirola Sassuolo
76' Penalty Roma Penalty E. Džeko Roma
78' Doelpunt Roma Doelpunt R. Nainggolan Roma
79' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor C. Adjapong Sassuolo
79' Wissel Roma Wissel A. Rüdiger voor S. El Shaarawy Roma
85' Wissel Roma Wissel F. Totti voor A. Florenzi Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Roma
Opstellingen Sassuolo - Roma
De opstellingen van Sassuolo en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Sassuolo - Roma

Sassuolo en Roma treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Roma in de Serie A vond plaats op 2 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sassuolo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.