Nabeschouwing Sassuolo - Sampdoria (2-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 18:00 uur



In de Serie A 2016/2017 neemt Sassuolo het zaterdag 15 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Sampdoria (2-1)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Luca J. Pairetto geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Schick. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Sassuolo dat via A. Ragusa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca J. Pairetto. F. Acerbi dacht na 56 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca J. Pairetto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Sampdoria
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
3
3
Passes
335
488
Overtredingen
13
14
Buitenspel
5
3
Corners
11
6
LIVE Sassuolo - Sampdoria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszyński Sampdoria
24' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Pellegrini Sassuolo
28' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Schick met assist van M. Silvestre Sampdoria
47' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
46' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor D. Praet Sampdoria
49' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Ragusa met assist van L. Pellegrini Sassuolo
51' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor K. Linetty Sampdoria
56' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Acerbi met assist van L. Pellegrini Sassuolo
58' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Politano Sassuolo
59' Wissel Sampdoria Wissel R. Álvarez voor Bruno Fernandes Sampdoria
69' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor É. Barreto Sampdoria
73' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor A. Matri Sassuolo
76' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor L. Pellegrini Sassuolo
86' Wissel Sassuolo Wissel C. Adjapong voor M. Politano Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Sampdoria
Opstellingen Sassuolo - Sampdoria
De opstellingen van Sassuolo en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Eusebio Di Francesco
Wissels Sassuolo
# Speler Pos.
40 K
5 Luca Antei V
55 Timo Letschert V
98 Claud Adjapong V
12 Stefano Sensi M
22 Luca Mazzitelli M
32 Joseph Alfred Duncan M
9 Pietro Iemmello A
Voorbeschouwing Sassuolo - Sampdoria

Sassuolo en Sampdoria treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca J. Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 20 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sassuolo als Sampdoria wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 2
Winst Sampdoria 2
Gelijkspel 3
Totaal 7
Tags
Sassuolo - Sampdoria Opstelling Sassuolo Opstelling Sampdoria Live Sassuolo - Sampdoria Live Sassuolo - Sampdoria kijken Sassuolo - Sampdoria kijken Live Sassuolo - Sampdoria stream Sassuolo - Sampdoria Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Sampdoria Uitslag Sassuolo - Sampdoria Statistieken Sassuolo - Sampdoria Serie A 2016/2017 Sassuolo - Sampdoria wedden Sassuolo - Sampdoria gokken Sassuolo - Sampdoria Unibet