Nabeschouwing Torino - Bologna (5-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zondag 28 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Bologna (5-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 5-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Belotti. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Bologna dat via S. Taïder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi. A. Belotti dacht na 37 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Torino via J. Martínez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Torino via D. Baselli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi. In de 88e minuut scoorde A. Belotti namens Torino. Scheidsrechter Gianluca Rocchi besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Rocchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

LIVE Torino - Bologna 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Torino Wissel J. Martínez voor A. Ljajić Torino
28' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van L. De Silvestri Torino
32' Doelpunt Bologna Doelpunt S. Taïder Bologna
37' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van L. De Silvestri Torino
46' Gele kaart Bologna Gele kaart voor E. Pulgar Bologna
50' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Bovo Torino
53' Doelpunt Torino Doelpunt J. Martínez met assist van M. Benassi Torino
55' Wissel Bologna Wissel L. Krejčí voor L. Rizzo Bologna
56' Wissel Bologna Wissel Á. Nagy voor B. Džemaili Bologna
63' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
69' Wissel Torino Wissel A. Acquah voor M. Benassi Torino
76' Wissel Bologna Wissel F. Di Francesco voor S. Taïder Bologna
77' Wissel Torino Wissel L. Boyé voor Iago Falqué Torino
80' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli met assist van L. Boyé Torino
88' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van C. Molinaro Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Bologna
Opstellingen Torino - Bologna
De opstellingen van Torino en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Bologna

Torino en Bologna treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Bologna in de Serie A vond plaats op 16 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.