Nabeschouwing Torino - Cagliari (5-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 5 november 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zaterdag 5 november 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Cagliari (5-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 5-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Belotti. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Torino dat via A. Ljajić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. M. Benassi dacht na 38 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 41e minuut scoorde Cagliari via F. Melchiorri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Torino via D. Baselli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. Na 58 minuten werd D. Dessena van Cagliari met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 59e minuut leek A. Belotti te scoren voor Torino, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Maurizio Mariani.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurizio Mariani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

LIVE Torino - Cagliari 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti Torino
10' Doelpunt Torino Doelpunt A. Ljajić met assist van A. Belotti Torino
27' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
38' Doelpunt Torino Doelpunt M. Benassi met assist van D. Baselli Torino
41' Doelpunt Cagliari Doelpunt F. Melchiorri met assist van F. Pisacane Cagliari
51' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli met assist van A. Ljajić Torino
56' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor M. Borriello Cagliari
58' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor D. Dessena Cagliari
58' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Diego Farias Cagliari
59' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino
60' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor M. Sau Cagliari
62' Wissel Torino Wissel J. Obi voor D. Baselli Torino
70' Wissel Torino Wissel J. Martínez voor A. Ljajić Torino
73' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor F. Melchiorri Cagliari
74' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
77' Wissel Torino Wissel M. López voor A. Belotti Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Cagliari
Opstellingen Torino - Cagliari
De opstellingen van Torino en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Cagliari

Torino en Cagliari treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Cagliari in de Serie A vond plaats op 15 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 5 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Torino. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.