Nabeschouwing Torino - Chievo (2-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 26 november 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zaterdag 26 november 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Chievo (2-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 2-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van Iago Falqué. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Torino dat via Iago Falqué dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Chiffi. R. Inglese dacht na 85 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 89e minuut werd F. Cacciatore van Chievo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Chievo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniele Chiffi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Torino - Chievo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Ljajić Torino
24' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Dainelli Chievo
35' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué met assist van A. Barreca Torino
38' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué met assist van A. Ljajić Torino
46' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor M. Izco Chievo
58' Wissel Torino Wissel J. Obi voor D. Baselli Torino
64' Gele kaart Torino Gele kaart voor Leandro Castán Torino
69' Wissel Torino Wissel L. Boyé voor Iago Falqué Torino
69' Wissel Chievo Wissel R. Inglese voor R. Meggiorini Chievo
81' Wissel Chievo Wissel L. Jallow voor J. de Guzmán Chievo
82' Wissel Torino Wissel A. Acquah voor M. Benassi Torino
85' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van V. Birsa Chievo
89' Rode kaart Chievo Rode kaart voor F. Cacciatore Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Chievo
Opstellingen Torino - Chievo
De opstellingen van Torino en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Chievo

Torino en Chievo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Chievo in de Serie A vond plaats op 7 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.