Nabeschouwing Torino - Crotone (1-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zaterdag 15 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Crotone (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Torino en Crotone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 66e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Belotti. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Crotone dat via S. Nwankwo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Doveri.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Torino - Crotone 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. Rossettini Torino
46' Wissel Torino Wissel L. Boyé voor M. López Torino
56' Wissel Crotone Wissel M. Sampirisi voor M. Rohdén Crotone
63' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Cordaz Crotone
65' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
66' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino
69' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Rosi Crotone
69' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor M. Trotta Crotone
76' Wissel Torino Wissel S. Lukić voor M. Valdifiori Torino
76' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor B. Martella Crotone
81' Doelpunt Crotone Doelpunt S. Nwankwo met assist van A. Nalini Crotone
84' Wissel Torino Wissel M. Benassi voor D. Baselli Torino
85' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukić Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Crotone
Opstellingen Torino - Crotone
De opstellingen van Torino en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Crotone

Torino en Crotone treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Crotone in de Serie A vond plaats op 20 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Crotone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.