Nabeschouwing Torino - Empoli (0-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zondag 18 september 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Empoli (0-0)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Torino en Empoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Torino en Empoli gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Torino, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Chiffi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Torino - Empoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Tello Empoli
11' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Molinaro Torino
25' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. Boyé Torino
32' Wissel Torino Wissel A. Barreca voor C. Molinaro Torino
34' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Valdifiori Torino
41' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Bellusci Empoli
44' Wissel Empoli Wissel F. Barba voor A. Costa Empoli
56' Wissel Empoli Wissel A. El Hadji voor J. Mauri Empoli
65' Wissel Torino Wissel D. Zappacosta voor Iago Falqué Torino
72' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor J. Obi Torino
76' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. El Hadji Empoli
76' Wissel Empoli Wissel R. Krunić voor R. Saponara Empoli
78' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Empoli
Opstellingen Torino - Empoli
De opstellingen van Torino en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Empoli

Torino en Empoli treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Empoli in de Serie A vond plaats op 15 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 4 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Torino. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.