Nabeschouwing Torino - Fiorentina (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zondag 2 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Fiorentina (2-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 2-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van Iago Falqué. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Torino dat via M. Benassi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese. K. Babacar dacht na 84 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianpaolo Calvarese niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Torino - Fiorentina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué Torino
36' Gele kaart Torino Gele kaart voor Leandro Castán Torino
46' Wissel Fiorentina Wissel M. Zárate voor J. Iličić Fiorentina
55' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Sánchez Fiorentina
59' Wissel Torino Wissel A. Ljajić voor L. Boyé Torino
60' Doelpunt Torino Doelpunt M. Benassi met assist van Iago Falqué Torino
68' Wissel Fiorentina Wissel M. Vecino voor M. Badelj Fiorentina
68' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor F. Bernardeschi Fiorentina
73' Wissel Torino Wissel J. Martínez voor Iago Falqué Torino
80' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Salcedo Fiorentina
84' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar met assist van H. Milić Fiorentina
88' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor M. Benassi Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Fiorentina
Opstellingen Torino - Fiorentina
De opstellingen van Torino en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Fiorentina

Torino en Fiorentina treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 24 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 8 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Torino. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.