Nabeschouwing Torino - Roma (3-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 25 september 2016 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zondag 25 september 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Roma (3-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Roma is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 3-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Belotti. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Torino dat via Iago Falqué dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento. F. Totti dacht na 55 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Torino via Iago Falqué, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Tagliavento niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Torino - Roma 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van J. Obi Torino
12' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
23' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor J. Obi Torino
46' Wissel Roma Wissel F. Totti voor D. De Rossi Roma
52' Penalty Torino Penalty Iago Falqué Torino
55' Penalty Roma Penalty F. Totti Roma
56' Gele kaart Roma Gele kaart voor Bruno Peres Roma
62' Wissel Torino Wissel D. Zappacosta voor L. De Silvestri Torino
65' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué met assist van A. Belotti Torino
69' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Florenzi Roma
71' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor R. Nainggolan Roma
77' Wissel Torino Wissel J. Martínez voor Iago Falqué Torino
78' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Hart Torino
81' Wissel Roma Wissel L. Paredes voor D. Perotti Roma
86' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Manolas Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Roma
Opstellingen Torino - Roma
De opstellingen van Torino en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Roma

Torino en Roma treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Roma in de Serie A vond plaats op 20 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 9 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Torino. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.