Nabeschouwing Torino - Sampdoria (1-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 29 april 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zaterdag 29 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Torino en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 12e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Schick. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Torino dat via J. Iturbe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Davide Massa.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Davide Massa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Torino - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Schick met assist van K. Linetty Sampdoria
36' Gele kaart Torino Gele kaart voor Danilo Avelar Torino
47' Wissel Sampdoria Wissel A. Budimir voor P. Schick Sampdoria
61' Wissel Sampdoria Wissel R. Álvarez voor Bruno Fernandes Sampdoria
73' Wissel Torino Wissel J. Iturbe voor Iago Falqué Torino
77' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Praet Sampdoria
78' Doelpunt Torino Doelpunt J. Iturbe Torino
78' Wissel Torino Wissel M. López voor A. Acquah Torino
80' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor V. Regini Sampdoria
84' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor F. Quagliarella Sampdoria
87' Wissel Torino Wissel M. Valdifiori voor D. Baselli Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Sampdoria
Opstellingen Torino - Sampdoria
De opstellingen van Torino en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Sampdoria

Torino en Sampdoria treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 4 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 6 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Torino. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.