Nabeschouwing Torino - Sassuolo (5-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 mei 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Torino het zondag 28 mei 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Sassuolo (5-3)

Het Serie A duel tussen Torino en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 5-3 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Boyé. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Sassuolo dat via G. Defrel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Rapuano. D. Baselli dacht na 22 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde Sassuolo via G. Defrel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Torino via L. De Silvestri de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Rapuano. In de 57e minuut scoorde Iago Falqué namens Torino. Scheidsrechter Antonio Rapuano besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 79e minuut leek A. Belotti te scoren voor Torino, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Antonio Rapuano. In de 81e minuut leek G. Defrel te scoren voor Sassuolo, maar scheidsrechter Antonio Rapuano besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Rapuano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-3 eindstand.

LIVE Torino - Sassuolo 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Torino Doelpunt L. Boyé met assist van Iago Falqué Torino
14' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Defrel Sassuolo
18' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. Boyé Torino
22' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli met assist van A. Belotti Torino
40' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Defrel met assist van M. Politano Sassuolo
46' Doelpunt Torino Doelpunt L. De Silvestri met assist van D. Baselli Torino
46' Wissel Torino Wissel Samuel Gustafson voor A. Acquah Torino
57' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué met assist van A. Belotti Torino
66' Wissel Torino Wissel J. Obi voor D. Baselli Torino
66' Wissel Sassuolo Wissel L. Pellegrini voor D. Biondini Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel Pol Lirola voor M. Gazzola Sassuolo
75' Wissel Torino Wissel J. Iturbe voor L. Boyé Torino
77' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor M. Politano Sassuolo
79' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van J. Obi Torino
81' Penalty Sassuolo Penalty G. Defrel Sassuolo
93' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. Rossettini Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Sassuolo
Opstellingen Torino - Sassuolo
De opstellingen van Torino en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Torino - Sassuolo

Torino en Sassuolo treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 8 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Torino als Sassuolo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.